2008. április 2., szerda

A mai üzenet egy nagy 'titok'...

" Mindenki szokott vizualizálni, akár tud róla, akár nem. A vizualizáció a siker legnagyobb titka." Geneviev Behrend (1881-1960)

Mi az a vizualizáció??? Hogyan használjuk???
Vizualizáció - mikor meg akarsz szerezni valamit és elképzeled, hogy a tiéd... amikor gyerekként a vágyott biciklit lerajzolod és minden nap megnézed... mikor nyaralni vágysz egy gyönyörű tengerpartra és a képét kiteszed az asztalodra, hogy minden nap láthasd... mikor beleszerettél valakibe és a képét a párnád alá teszed, hogy lefekvés előtt megnézhesd - s közben arra gondolsz, hogy már a Te párod... álmaidat, céljaidat minden nap megnézed és átérzed, hogy már a tiéd.
Készíthetsz álmaidból montázst, faliképet, rajzot, összegyüjtheted egy füzetbe - a lényeg, hogy minden nap nézd meg ébredés után és lefekvés előtt...képzeld el, hogy már a tiéd - vizualizáld!
Sokunk pénzre vágyik, amiből megveheti álmai autóját, lakását, vagy épp csak annyit, hogy elmehessen egy wellness-hétvégére. Itt egy fotó, hogy vizualizálhasd ezt a vágyad:D:D:D Hogy működik-e??? Ebben biztos lehetsz. Döntsd el mit akarsz (és mennyit).Akard igazán és higgy benne...


Várom az észrevételeket! Én is beszámolok majd az eredményeimről... remélhetőleg már április végén:)
ui: nézd meg a SECRET-et... Hívj ha érdekel... 06202470118

Nincsenek megjegyzések: