2008. április 18., péntek

Fejlődés a sikerhez vezető úton...

Ahhoz, hogy elérd az álmaidat, ahhoz el kell indulnod. Dönthetsz, hogy milyen irányba akarsz menni. Van pár dolog, amit fontos, hogy tudj...
Ha változást akarsz magad körül, először magadat kell megváltoztatnod... Ahhoz, hogy előrébb juss, ahhoz fejlődnöd kell...
Mindezt honnan tudom? Miért mondom?? Mert én elindultam az álmaim felé - újra és újra rájövök, hogy változnom és fejlődnöm kell... jobb emberré kell váljak. És ehhez nagy segítséget nyújtanak a körülöttem lévő emberek, és azok a sikeres emberek, akik már elérték az álmaikat!!!! Ma is találkoztam egy ilyen pasival.
Egy 41éves fickó, aki már több, mint 10éve álmai életét éli...megengedheti magának, hogy éveken át nyaraljon... Imád szörfözni és álma volt egy villa az óceánparton - megvalósította. Olyan háza van álmai szörfparadicsomában, amilyenről mindigis álmodott - egy olyan parton, ahol ő volt az egyetlen fiatal, aki saját jövedelméből vette meg ezt a házat.
Miért beszélek most róla??? Ma voltam egy tréningen/képzésen
(mindegy minek nevezzük) , ahol ez a portugál srác volt az előadó. Elhozta nekünk 16éves tapasztalatát! Rengeteget tanultam tőle...és miközben hallgattam rengeteget tanultam magamról is.
Annyi idős volt, amikor belevágott saját álmai megvalósításához, mint én most. És rövid időn belül elérte a céljait és új célokat állított fel magának.
Néhány gondolatát megosztom Veled is!
"Ott vagy, ahol megérdemled, hogy legyél" Jorge Saboga
"Senki sem csinál semmit se érted, sem helyetted!" J.S.
"Amig nem érdemled meg, addig nem kapod meg" J.S.
"Tanulj a legjobbaktól!" J.S.
-
én ezt megteszem...pl jártam olyan képzésen, ahol JIM ROHN volt az egyik fő előadó... egyik kedvenc mondatom tőle: "Amig azt teszed amit eddig, azt kapod amit eddig!"
"Semmi sem probléma. Minden megoldás!" J.S.

Talán ez jó is lesz zárásnak mára. Keresd a megoldást Te is...keresd az álmaid felé vezető utat! Én már megtaláltam, és biztos vagyok benne, hogy ez az út sokaknak ugyanazt jelenti - LEHETŐSÉGET!!!!
Adj egy esélyt magadnak - lehet, hogy ez a Te utad is:D:D:D

Informálódj róla:
06202470118
info.szabadnaklenni@gmail.com


2008. április 2., szerda

A mai üzenet egy nagy 'titok'...

" Mindenki szokott vizualizálni, akár tud róla, akár nem. A vizualizáció a siker legnagyobb titka." Geneviev Behrend (1881-1960)

Mi az a vizualizáció??? Hogyan használjuk???
Vizualizáció - mikor meg akarsz szerezni valamit és elképzeled, hogy a tiéd... amikor gyerekként a vágyott biciklit lerajzolod és minden nap megnézed... mikor nyaralni vágysz egy gyönyörű tengerpartra és a képét kiteszed az asztalodra, hogy minden nap láthasd... mikor beleszerettél valakibe és a képét a párnád alá teszed, hogy lefekvés előtt megnézhesd - s közben arra gondolsz, hogy már a Te párod... álmaidat, céljaidat minden nap megnézed és átérzed, hogy már a tiéd.
Készíthetsz álmaidból montázst, faliképet, rajzot, összegyüjtheted egy füzetbe - a lényeg, hogy minden nap nézd meg ébredés után és lefekvés előtt...képzeld el, hogy már a tiéd - vizualizáld!
Sokunk pénzre vágyik, amiből megveheti álmai autóját, lakását, vagy épp csak annyit, hogy elmehessen egy wellness-hétvégére. Itt egy fotó, hogy vizualizálhasd ezt a vágyad:D:D:D Hogy működik-e??? Ebben biztos lehetsz. Döntsd el mit akarsz (és mennyit).Akard igazán és higgy benne...


Várom az észrevételeket! Én is beszámolok majd az eredményeimről... remélhetőleg már április végén:)
ui: nézd meg a SECRET-et... Hívj ha érdekel... 06202470118