2008. május 10., szombat

Mit ad a mai nap???

Néhány új üzenetet...:):):) a varázstálamból :):):) Mivel mostanában eléggé elhanyagoltam a blogom, most több üzenetet is húzok "Nektek" . Fogadjátok szeretettel, amivel én is küldöm Nektek:):):):)

"Hagyd, hogy a dolgok, ismeretségek magukkal sodorjanak. A természetesség, elégedettség vonzóvá tesz a másik szemében, míg a görcsös akarás visszataszító lehet."

"A kudarc nem bűn. Az önmagunkkal szembeni egyetlen valóban súlyos vétség, ha felhagyunk a próbálkozással" (Donald Norfolk)

"Csak akkor kaphatod azt, amit akarsz, ha pontosan tudod mi az." - Egy autó??? De milyen? BMW, VOLVO...piros...kék....full extrás??? Tudd, hogy mit akarsz;) Én pl. 2008.június 5.-6.-án sikeres bartender záróvizsgát akarok letenni, kiváló eredménnyel! -Mit gondoltok, ez elég pontos megfogalmazás???:):):)

"Annak aki tiszában van szavai hatalmával, és követi intuícióját, semmi sem lehetetlen." - Akkor én most kimondom, hogy MINDENT TUDOK, ami a záróvizsgámhoz kell:) és követem az intuícióm: azaz előveszem a könyvem meg a jegyzeteim és folytatom a tanulást...hamarosan:):):)

"Az élet csupa választási lehetőségből áll. Te döntöd el, hogyan reagálsz a különböző helyzetekben. Te döntöd el, hogy hogyan éled az életed." Másnak a nyaralásáért, új autójáért dolgozol, vagy hozzálátsz saját álmaid megvalósításához!?!

"A vonzás törvényének értelmében a hasonló hasonlót vonz, tehát amikor gondolsz valamire, újabb hasonló gondolatokat hívsz be az életedbe." - No akkor jó dolgokra gondoljunk... napsütés, pihenés, jókedv, vidámság, biztonság, szerelem, szeretet, egészség, sok pénz... mi jut még eszetekbe??? Várom a pozitív gondolatokat:):):)

Jó pihenést a hétvégére!
:)

Nincsenek megjegyzések: